На Волині не запрацював громадський транспорт. Під питанням і робота садочків

На Волині не запрацював громадський транспорт. Під питанням і робота садочків
Фото ілюстративне

На Волині, попри пом'якшення карантину від сьогодні, ні міський, ні приміський транспорт не запрацював. Протягом останнього тижня в області спостерігалося збільшення кількості хворих на коронавірус. 

Так рішення пояснили у лабораторному центрі, йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

Загалом в області недуга підтвердилась у 740 осіб, а 21 людина померла. Якщо порівнювати із сусідніми областями – то ця цифра є значно нижчою. Крім того, лікарні заповнені менше ніж на тридцять відсотків. Саме тому інформація про те, що послаблення карантину в області може й не відбутися, волинян неабияк здивувала. 

Вчора про запуск транспорту ТСН запитала і міську владу, і чиновників в облдержадміністрації. Там повідомили, що готові випускати автобуси на маршрути, якщо буде постанова Кабміну. Поки ж люди без власного авто на роботу змушені добиратися пішки або велосипедом.
 
Досі під питанням і робота садочків. Хоча там уже наповну розпочали підготовку, однак поки невідомо, чи запрацюють вони від понеділка, 25 травня, як планувалося раніше. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За минулу добу в Україні зафіксували 422 випадки COVID-19. Одужало – 358 людей
Наступна новина На Волині – 42 нові випадки COVID-19. Де саме?
Останні новини
Схожі новини