На Волині неповнолітня дівчинка-інвалід встромила брату ножа у живіт

На Волині неповнолітня дівчинка-інвалід встромила брату ножа у живіт

Маневицький районний суд виніс вирок дівчинці, яка ледь не зарізала брата.

Про це стало відомо з вироку суду за 21 червня 2018 року. Зокрема, 5 серпня 2017 близько  17:00 у в с.Копилля Маневицького району неповнолітня дівчина просто у спальні житлового будинку, в якому проживала разом зі своєю матір’ю, вчинила сварку з братом. Під час суперечки, аби помститися за надуману образу, вона взяла зі столу у кухні ножа, та підійшовши до нього – нанесла один умисний удар в ліву половину грудної клітки.

Медики виявили у хлопця ушкодження селезінки і передньої стінки шлунку. Зрештою, травмовану селезінку довелось видалити.

Згодом дівчинка розкаялась у скоєному. Під час розслідування з’ясувалось, що неповнолітня  є дитиною-інвалідом і перебуває на обліку у лікаря психіатра. Тим не менше, її визнали винною і присудили покарання - 5 років позбавлення волі. Щоправда, судді врахували прохання рідних суворо не карати її і дали 1 рік умовного терміну.

Передрук заборонений.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відомий хіт Олега Винника «Ніно» може виявитися плагіатом. ВІДЕО
Наступна новина Віце-міністр Ярема зустрівся з луцькою молоддю. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини