На Волині - новий головний митник. Що він задекларував?

На Волині - новий головний митник. Що він задекларував?

Виконувати обов’язки начальника Волинської митниці ДФС призначили Андрія Войцещука. Раніше він працював на посаді директора Департаменту організації митного контролю та митного оформлення Державної фіскальної служби України.

10 липня посадовець прибув на Волинь і відразу провів нараду керівниками відділів.

До слова, накази ДФС про увільнення Євгенія Шелігацького та покладання на Андрія Войцещука виконання обов’язків  начальника Волинської митниці ДФС датовані 9 липнем 2019 року. У своїй заяві голова ДФС Олександр Власов аргументував це рішення готовністю ДФС до практичної реалізації Указу Президента України «Про заходи щодо протидії контрабанді та корупції під час митного оформлення товарів».

За інформацією із декларації, Андрій Войцещук проживає в Києві. Одружений, має сина.

Із майна у нього – квартира в Києві площею 83 квадрати та дві земельні ділянки по 12 соток в Київській області. Торік купив автомобіль «нісан» за 200 тисяч гривень.

У 2018 році отримав зарплату в ДФС – 376 тис. грн, додатково 38 тис. грн від Хмельницького університету управління та права, а також 89 тис. грн пенсії. Крім того, двічі впродовж року отримував дохід від продажу нерухомого майна: 238 та 465 тис. грн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин поїхав велосипедом до Парижа
Наступна новина Верховна Рада прийняла новий Виборчий кодекс
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні