На Волині обмежать рух вантажівок у спеку. Де перечекати

На Волині обмежать рух вантажівок у спеку. Де перечекати

Аби на Волині не руйнувались та не деформувались дороги у період спеки, з 1 червня вводять сезонне обмеження руху вантажівок.

Так, обмежать рух автівок масою понад 24 т і навантаженням на вісь більше 7 т дорогами державного значення з 11.00 до 23.00 години за температури повітря вище 28 ºС, – йдеться на сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області.

На автошляхах встановлюються відповідні інформаційно-вказівні та заборонні дорожні знаки.

Таке обмеження руху не стосується пасажирського транспорту загального користування, аварійних служб та транспорту, що використовується при ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій, транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів.

Перечекати спекотну пору доби можна в місцях тимчасової стоянки транспортних засобів на майданчиках в смугах відведення доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу.
 
Відшукати місце відстою вздовж державних доріг можна за вказівниками або скористатися Google мапою: https://bit.ly/3tW0aKP (у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на автошляху М-19 у с.Дубове місце стоянки тимчасово не функціонує).
 

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Боголюбах та інфекційній лікарні продовжать лікувати хворих на ковід
Наступна новина «Повністю збережений». У луцькому підземеллі знайшли глечик
Останні новини
Схожі новини