На Волині оголосили два дні жалоби. Прощатимуться із полеглим воїном

На Волині оголосили два дні жалоби. Прощатимуться із полеглим воїном
Фото ілюстративне

На Волині 24 та 25 січня 2020 року оголосили днями жалоби за загиблим у зоні проведення Операції об’єднаних сил волинянином-військовослужбовцем Миколою Сорочуком.

Відповідне розпорядження підписав голова Волинської облдержадміністрації Юрій Поуляйко, повідомили у відділі інформаційної політики ОДА.

Нагадаємо, загинув військовий 22 січня 2020-го року під час виконання бойових завдань на позиціях в межах взводного опорного пункту від кулі ворожого снайпера.

За повідомленням ІА Волинські Новини, нортеж із тілом Миколи Сорочука прибув на Волинь 24 січня о 8:30 ранку. Представники влади, волонтери, громадські активісти та просто небайдужі волиняни зустріли його у селі Велика Городниця, що на межі Рівненської та Волинської областей.

Священники відслужили за загиблим панахиду. 

Опісля жалобний кортеж поїхав до рідної домівки героя у село Лище, де поблизу школи загиблого мали зустріти діти.

Як інформують в ОДА, прощання із полеглим героєм розпочнеться 24 січня у нижньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору міста Луцька. Наступного дня, 25 січня, відбудеться громадська панахида та поховання.

Відповідно до розпорядження голови ОДА на всій території Волинської області на будинках і спорудах органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій будуть приспущені Державні Прапори України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський розповів, що Україна почала розмову з РФ щодо нового обміну полоненими
Наступна новина Стало відомо, коли у Луцьку запрацює автоевакуатор
Останні новини
Схожі новини