Стало відомо, коли у Луцьку запрацює автоевакуатор

Стало відомо, коли у Луцьку запрацює автоевакуатор
Фото ілюстративне

У травні-червні 2020 року на вулицях Луцька має з’явитись спецавто, яке буде евакуйовувати автомобілі, припарковані з порушенням правил дорожнього руху.

Про це очільниця Департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська повідомила в ефірі телеканалу «UA: Волинь», пише ІА Волинські Новини.

З її слів, вивчивши досвід Дніпра, Києва та низки інших міст України, вирішили, що купувати евакуатор за кошти міста нерозумно, адже він просто не окупиться.

Відтак, для цього планують залучити підрядника, якого оберуть під час процедури допорогової закупівлі.

«Роботу евакуатора плануємо запустити орієнтовно в травні-червні 2020 року. Адже, окрім евакуації, потрібно забезпечити спеціально обладнаний відповідний майданчик для зберігання автомобілів. Ми над цим зараз працюємо та вивчаємо досвід колег з інших міст», – резюмувала Юлія Сиротинська.

Також вона додала, що для потреб міста буде достатньо одного спецавто, а всю матеріальну відповідальність за авто, які будуть евакуйовувати, буде нести підрядник.

Нагадаємо, з 1 січня в Україні набув чинності закон про електромобілі, згідно з яким водіям бензинових та дизельних авто заборонено паркуватися на місцях для електрокарів. За порушення передбачено штраф


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині оголосили два дні жалоби. Прощатимуться із полеглим воїном
Наступна новина Будівництво кріогенної бази біля Луцька. Людей переконують, що це безпечно
Останні новини
Схожі новини