На Волині під час пожежі загинули три жінки. ФОТО

На Волині під час пожежі загинули три жінки. ФОТО

У волинському місті Рожище в результаті пожежі в будинку на вулиці Куліша загинули три жінки.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.

27 квітня о 00:26 до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку на вулиці Куліша у місті Рожище. Уже за сім хвилин до місця виклику прибули працівники 3-ої Державної пожежно-рятувальної частини, а ще за декілька хвилин – вогнеборці місцевої пожежної охорони села Переспа.

На момент прибуття  служби «101» будинок був охоплений пожежею, вогонь сягнув покрівлі будівлі. Одночасно з гасінням пожежі всередині будинку проводився пошук його мешканців. На жаль, врятувати їх було неможливо – в будинку виявлено тіла трьох загиблих жінок – бабусі 1939 р.н., її дочки 1959 р.н. та онуки господарки 1982 р.н., які проживали у цьому будинку.

Пожежа локалізована о 01:25.  ліквідована – о 04:30. Гасіння та пошук людей ускладнювали захаращеність будівлі та прибудинкової території.

Причини пожежі та обставини загибелі жінок встановлюються. Імовірно, загорання трапилося через залишену на столі свічку, полум’я від якої перекинулося на хатні речі та мішки з вживаним одягом, якими була завалена практично вся площа будинку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гучна заява Рачкова та запрошення у «Волинську Голландію»: ТОП-3 за 26 квітня
Наступна новина БудуйТіло. Перезавантаження: що таке спортзал і «з чим його їдять»
Останні новини
Схожі новини