На Волині під час пожежі загинув чоловік

На Волині під час пожежі загинув чоловік

Минулої доби волинські рятувальники ліквідували 6 пожеж.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Волині.

У селі с. Світязькі Смоляри Ковельського району під час пожежі в будинку виявлено загиблого господаря 1969 року народження. Інформація про подію до служби 101 надійшла від поліції. Пожежно-рятувальні підрозділи до ліквідації пожежі не залучались. Причина: необережність під час куріння загиблого.

Пожежа в житловому будинку виникла також в с. Кругель у Ковельського району (ліквідована рятувальниками ДПРЧ-19 м.Ковеля та вогнеборцями місцевої пожежної команди с. Миляновичі), причина – коротке замикання електромережі.

Загорання стіжка соломи ліквідовано в с. Борочиче Луцького району, причина пожежі: необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

В селищі Маневичі ліквідовано пожежу в цегляному одноповерховому житловому будинку, вогонь пошкодив перекриття на площі 4 м2, стіни на площі 40 м2. Причина пожежі: несправність пічного опалення.

У Луцьку на вулиці Липинського вчора ввечері виникла пожежу в квартирі на 5-ому поверсі багатоповерхівки. Вогонь знищив електровитяжку, меблі на кухні. Пожежу ліквідовано підручними засобами. Причина: порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації побутових газових приладів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Знайшли тіло волинянки, яка зникла декілька днів тому
Наступна новина В останній день 2023 року з України виїхало на 9 тисяч людей більше, ніж прибуло
Останні новини
Схожі новини