На Волині підліток викрав мотоцикл у пенсіонера

На Волині підліток викрав мотоцикл у пенсіонера

На Волині 15-річний хлопець вкрав мотоцикл у дідуся. За це йому загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині. 

Учора, 5 червня, до поліції надійшло звернення від 92-річного жителя села Сусваль, що на Володимирщині, про викрадення мотоцикла «Дельта». Як з’ясувалося, крадіжку транспорту було вчинено у період з 3 по 5 червня. Зловмисник незаконно проник у гаражне приміщення та поцупив звідти транспортний засіб.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Володимирського районного відділу поліції. Правоохоронці ретельно зібрали речові докази, слідову інформацію, опитали свідків та вже за декілька годин з’ясували, що до заволодіння транспортом причетний 15-річний місцевий житель. Мотоцикл вилучили за місцем проживання підлітка.

Наразі за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, вчиненим з проникненням у приміщення, розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Триває розслідування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Цьогоріч шахраї видурили у волинян 50 мільйонів
Наступна новина Волинь готується приймати біженців із затопленої Херсонщини
Останні новини
Схожі новини