На Волині почали життя з початку: майстер з Рубіжного робить патріотичні тату в Луцьку

На Волині почали життя з початку: майстер з Рубіжного робить патріотичні тату в Луцьку

Одинадцять місяців 45-річний Дмитро Нілов разом з дружиною та двома доньками живе у Луцьку. В обласному центрі Волині тату-майстер відкрив власний кабінет. Майстерня, у якій працював багато років лишилася в окупованому Рубіжному на Луганщині.

Про це розповідає Суспільне. 

Чоловік розповів, що професійно почав робити татуювання 20 років тому. Каже, що малював все  життя. "Навіть під час у років в школі, коли всі вчилися", – жартує чоловік. Пригадує, перше татуювання попросив набити одногрупник.

У Луцьку взявся за десяту за рахунком роботу. Цього разу майстру замовили тату трьох козаків, які пишаються, що підіймають прапор України.

"Зараз люди почали більше набивати патріотичні татуювання, раніше це був привілей військових. У людей світогляд змінився. Люди роблять ці тату і цим виказують свою позицію, своє відношення до України", – говорить тату-майстер.

Родина з Рубіжного виїжджала під обстрілами. Під час евакуації дружину Дмитра Олену поранило в груди. На той час ще працювала лікарня в Лисичанську, де її прооперували. Нині сім’я живе у Луцьку. Батьки працюють, діти навчаються у місцевій школі.

"Не можна поїхати забрати те, що в тебе було – це найважче. Не пошук міста, роботи, а відчуття того, що в тебе все забрали", – говорить тату-майстер.

Квартира Нілових в Рубіжномку стоїть без вікон та дверей, розграбована.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Деякі дамби самі підриваємо, щоб звузити місця ймовірного проходу, – Андрій з волинської тероборони
Наступна новина У Ковелі сильний вітер повалив дерева на кладовищі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини