На Волині подружжя дбає, щоб на Алеї Героїв завжди були квіти

На Волині подружжя дбає, щоб на Алеї Героїв завжди були квіти

Подружжя камінь-каширців Євгенія та Валентин Подшивалкіни створили композиції із сухоцвітів та встановили букети на Алеї Слави Героїв.

Євгенія і Валентин із перших днів російсько-української збройної агресії допомагають українським захисникам. Вони безперервно відправляють на фронт різноманітні консервації, передають свіжі овочі та фрукти і навіть трохи домашнього вина. Подружжя і цьогоріч готує чергову порцію квашених помідорів нашим захисникам, бо торік, за відгуками бійців, ласували вони ними із неймовірним задоволенням, - пише газета «Полісся».

Не полишає волонтерів бажання зробити щось приємне і для міського загалу. Тож цього разу, аби вшанувати полеглих у війні з окупантом, вирішили прикрасити Алею Слави Героїв — розмістили біля підніжжя кожного банера букет із сухоцвітів, вирощених на власній клумбі.

«Статица (кермек) — найпоширеніші сухоцвіти, які давно облюбували місце у мене в городі, — розповідає Євгенія Олександрівна. — Ці квіти довго стоять у воді, і, ясна річ, без води зберігаються набагато довше. Зацвіли в кінці серпня і саме зараз настав час складати їх в букети. У нас із чоловіком зародилася ідея поставити такі композиції біля портретів усіх загиблих воїнів.

Спочатку планували зробити це на Покрову. Але я кажу до Валентина, а якщо рослини попсуються чи згниють. Тож вирішили присвятити ініціативу до дня народження Каменя-Каширського. Сухоцвіти перев’язали синьо-жовтими стрічками, а деякі букети, що залишилися, поклали до пам’ятного знака загиблим воїнам-інтернаціоналістам. Стоятимуть квіти аж до морозів», — зазначила Євгенія Подшивалкіна.

Попри те, що у волонтерів поки немає замовлень із фронту, добрі справи подружжя на цьому не закінчуються. Євгенія і Валентин систематично возять продукти та інші гостинці мешканцям будинку престарілих.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на Відродження сталася ДТП
Наступна новина У Луцьку водійка на «BMW» знесла дорожню огорожу
Останні новини
Схожі новини