На Волині поховали загиблого воїна Дмитра Дем’янчука. ФОТО

На Волині поховали загиблого воїна Дмитра Дем’янчука. ФОТО

В Оконську в останню земну дорогу провели 35-річного воїна-захисника Дмитра Дем’янчука.

Про це повідомили в Маневицькій селищній раді. 

Захищаючи рідну країну від навали рашистів мужній боєць загинув в наслідок важкого поранення отриманого в результаті ворожого танкового та артилерійського обстрілу у Донецькій області.

Справжній патріот, достойний син України з початку повномасштабного вторгнення пішов захищати країну від підступного ворога. Його життя обірвала війна, залишивши осиротілою маленьку донечку, молоду дружину, батьків.

Напередодні ввечері, жителі громади схиливши голови у пошані зустрічали Героя, який востаннє повертався додому на щиті. Сьогодні провести в останню дорогу воїна прийшли рідні, друзі, односельчани та жителі навколишніх сіл, представники влади, військовослужбовці.

Чин похорону відслужили у Свято-Успенському храмі. Поховали військовослужбовця на місцевому кладовищі з усіма почестями під залпи почесної варти та Державний Гімн України у виконанні духового оркестру.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Судитимуть жителя Одещини, який ошукав двох волинянок, назвавшись лікарем
Наступна новина На війні загинули двоє Захисників з Луцька
Останні новини
Схожі новини