На Волині поховали захисника України Вадима Грицюка. ФОТО

На Волині поховали захисника України Вадима Грицюка. ФОТО

1 листопада о 13:00 у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії відбувся чин поховання загиблого солдата 38-річного Вадима Грицюка.

Про це повідомили у Володимирській міськраді. 

Стрілець-помічник гранатометника родом із села Тростянка Устилузької громади, мешкав останні роки з родиною на Миколаївщині. Після повномасштабного вторгнення росії на територію України повернуся до рідного села, вступивши незадовго до лав ЗСУ за мобілізацією.

Загинув Вадим Грицюк 25 жовтня у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України. У солдата залишилось двоє дітей, які із початку повномасштабного вторгнення знаходяться за кордоном.

Рідні воїна, односельці, володимирчани та представники міської влади гідно провели вірного сина України, долучившись до коридору шани, після якого у храмі відбувся чин похорону. Поховали Героя під звуки військового оркестру у його рідному селі Тростянка.

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна шана та слава Герою!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Маскування позицій – теж мистецтво: у волинській бригаді тероборони служить талановитий художник
Наступна новина На Волині померла лікарка, дружина очільника районної лікарні
Останні новини
Схожі новини