На Волині поховають загиблого Захисника з Луганщини

На Волині поховають загиблого Захисника з Луганщини

У четвер, 9 березня, на Волині прощатимуться з українським воїном Чалим Василієм Васильовичем, родом із Луганщини, тіло якого вирішили поховати на Ковельщині.

Про це повідомив міський голова Ковеля Ігор Чайка.

Василій був родом із села Новоро́зсош Старобільського району Луганської області, яке зараз в окупації. Його батьки досі живуть там, але, зі зрозумілих причин, поховати Героя в рідній стороні наразі неможливо. Але саме в Ковелі живе, як внутрішньо переміщений, найстарший брат нашого Героя, молодші брат і сестра - у Києві.

Родина прийняла непросте рішення поховати Василія на Волині.

Він з 2020 року був на службі за контрактом в прикордонному загоні, згодом планував вступати в Академію прикордонної служби, щоб далі будувати військову кар'єру.

Коли почалося повномасштабне вторгнення, Василій служив під Кремінною. Останнім часом воював під Бахмутом, був інспектором прикордонної служби 2 категорії, гранатометником в/ч 9938.

У бою в районі південно-західних околиць міста Бахмут Донецької області старший сержант Василій Чалий загинув 21 лютого 2023 року у віці 23 років.

Об 11 (орієнтовно) у Ковелі проводжатимуть Героя живим коридором від вулиці Олени Пчілки - Незалежності - до Свято-Благовіщенського собору;

Об 12:00 відбудеться чин похорону в Свято-Благовіщенському соборі;

О 12.45-13:00 - хресна урочиста хода до центру міста;

13:00 - громадянська панахида на Площі Героїв Майдану - біля міської ради.

Ковельчан просять прийти віддати останню шану Герою. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан закликають вчасно актуалізувати електронні квитки
Наступна новина «Найстрашніше слово цієї війни – «потім», – Катя – старша медикиня роти 14-ї бригади
Останні новини
Схожі новини