На Волині поліцейські викрили серійного злодія

На Волині поліцейські викрили серійного злодія

Учора, 19 лютого слідчі Ковельського відділу поліції оголосили 39-річному місцевому жителю про підозру в скоєнні злочинів крадіжок, поєднаних із проникненням у житло та інше приміщення.

Правопорушнику загрожує від трьох до шести років позбавлення волі, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Поліцейські встановили причетність вказаного громадянина до скоєння ряду майнових злочинів на території міста. Зокрема, у грудні минулого року до поліції звернулася жителька Ковеля із заявою про крадіжку з подвір’я її будинку чотирьох кролів. Сума завданих господині збитків склала понад 600 грн. Через кілька днів із заявою про крадіжку речей з дачного будиночка звернувся 57-річний ковельчанин. Поліцейські встановили, що до вчинення цих злочинів, причетний 39-річний житель міста. Відомо, що чоловіка вже притягували до відповідальності за крадіжки.

Слідчі Ковельського відділу поліції оголосили правопорушнику про підозру в скоєнні злочинів за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 40 маршрутів на Волині не мають перевізників
Наступна новина Діяльність керівника «Цуманської пущі» не влаштовує ні депутатів, ні ОДА
Останні новини
Схожі новини