На Волині поліцейські затримали грабіжника

На Волині поліцейські затримали грабіжника

Уранці в місті Ковель поблизу одного із супермаркетів місцевого жителя пограбував малознайомий йому чоловік. Зловмисник викрав у потерпілого понад 27 тис. грн., документи та ключі від автомобіля. Поліцейські протягом доби встановили особу грабіжника та затримали його.

Правопорушнику загрожує до шести років позбавлення волі, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Пригода сталася у понеділок, 12 лютого, о 5 ранку. Поблизу супермаркету зловмисник пограбував 43-річного жителя Ковеля. Він відкрито викрав у потерпілого понад 27 тис. грн., документи та ключі від автомобіля.

«Протягом доби співробітники кримінальної поліції встановили причетність до скоєння пограбування 43-річного уродженця Чернігівської  області. Чоловік без постійного місця проживання. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Зловмиснику оголосили про підозру в скоєнні злочину передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України», -  розповів керівник Ковельського відділу поліції Іван Тусь.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від чотирьох до шести років. Частину викрадених правопорушником коштів поліція встигла вилучити й поверне законному власникові. Досудове розслідування триває.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні заборонили популярний сироп від кашлю
Наступна новина Поліція закликає волинян остерігатися шахраїв
Останні новини
Схожі новини