На Волині поліція оперативно розкрила зухвале пограбування

На Волині поліція оперативно розкрила зухвале пограбування

Ввечері у Володимирі-Волинському невідомий зловмисник вирвав з рук 30-річного місцевого жителя  мобільний телефон, вартістю майже 2 тис. грн. і втік.

Поліцейські встановили особу грабіжника та затримали його. Правопорушнику загрожує до шести років позбавлення волі, інформує сектор комунікації поліції у Волинської області.

Пригода сталася тиждень тому, 29 січня. Постраждалий чоловік звернувся до поліції через кілька днів після інциденту – 2 лютого. Незважаючи на це, правоохоронцям вдалося встановити особу зловмисника й затримати його. Правопорушником виявився 30-річний раніше судимий за шахрайства житель Володимира-Волинського.

За фактом грабежу слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років. Щодо зловмисника суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ДКП «Луцьктепло» хоче підняти тарифи на опалення
Наступна новина «Важко сказати, чи є склад злочину», - волинський прокурор про бурштинові землі
Останні новини
Схожі новини