На Волині поліція відібрала у дебошира рушницю і знищила його брагу. ВІДЕО

На Волині поліція відібрала у дебошира рушницю і знищила його брагу. ВІДЕО

13 лютого до Любешівського відділення поліції надійшло повідомлення жительки смт. Любешів, про те, що її чоловік за місцем проживання вчиняє насильство в сім’ї.

Про це повідомляє прес-служба Любешівське відділення поліції ГУНПу Волинській області.

При виїзді на місце події факт насильства підтвердився, відповідно працівники поліції склали на дебошира адміністративний протокол за вчинення правопорушення передбаченого ст. 173-2 КУпАП, який в подальшому буде скерований до Любешівського районного суду.

Крім того, врахувавши, що порушник є власником мисливської гладко-ствольної рушниці, інспектори ГРПП згідно наказу МВС України №622 вилучили дану рушницю. Після рішення суду про визнання вини громадянина у вчиненні насильства в сім’ї, його дозвіл на зброю анулюється, рушниця буде вилучена в дохід держави.

Крім того, під час зібрання матеріалів, працівники поліції виявили в порушника 120 л самогонної закваски в стані бродіння, яку знищили шляхом виливання на землю.

 

13 лютого до Любешівського відділення поліції надійшло повідомлення жительки смт. Любешів, про те, що її чоловік за місцем проживання вчиняє насильство в сім’ї. При виїзді на місце події факт насильства підтвердився, відповідно працівники поліції склали на дебошира адміністративний протокол за вчинення правопорушення передбаченого ст. 173-2 КУпАП, який в подальшому буде скерований до Любешівського районного суду. Крім того, врахувавши, що порушник є власником мисливської гладко-ствольної рушниці, інспектори ГРПП згідно наказу МВС України №622 вилучили дану рушницю. Після рішення суду про визнання вини громадянина у вчиненні насильства в сім’ї, його дозвіл на зброю анулюється, рушниця буде вилучена в дохід держави. Крім того, під час зібрання матеріалів, працівники поліції виявили в порушника 120 л самогонної закваски в стані бродіння, яку знищили шляхом виливання на землю.

Posted by Любешівське відділення поліції ГУНПу Волинській області on Wednesday, 14 February 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ПортCity експрес-шлюб взяли двадцять шість пар
Наступна новина У яких школах Луцька продовжили карантин
Останні новини
Схожі новини