Розповіли подробиці затримання банди, яка катувала волинян

Розповіли подробиці затримання банди, яка катувала волинян

Поблизу Луцька четверо чоловіків катували двох лучан, які вміли вирощувати біткоїни. Банду затримали.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Нагадаємо, двох чоловіків, які займаються видобутком криптовалюти, викрали та катували в підвалі будинку в селі Забороль Луцького району.

Четверо зловмисників 16 березня напали на одного з громадян у його власному помешканні в будинку на вулиці Кравчука, жорстоко побили та забрали два мобільні телефони.

Потім, розбивши скло в його авто, викрали звідти гаманець із понад 5 тис. грн., самого ж потерпілого завезли у село Забороль Луцького району, де помістили у підвал.

Іншого потерпілого нападники викрали біля під’їзду будинку на вулиці Ветеранів в обласному центрі та, заволодівши його автомобілем, також доправили в село Забороль.

Дорогою у потерпілого, якого теж били молотком та битою, відібрали гроші, ювелірні прикраси, телефони та ключі від квартири та будинку.

У підвалі в Заборолі чоловіка знову продовжували бити й навіть погрожували вбити, приставляючи до скроні пістолет.

Таким чином зловмисники вимагали передати їм автомобіль, квартиру, грошові коштів у сумі 5000 доларів США та «ферму біткоїнів».

До слова, кілька з них уже притягувались до кримінальної відповідальності.

Полонених звільнили 17 березня.

Нападникам оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 289, ч. 2 ст. 187, ч. 3 ст. 189, ч. 2 ст. 185 КК України.

З місця пригоди поліцейські вилучили пістолет «Zoraki» з набоями, декілька молотків, мобільні телефони, гроші, медикаменти, тощо.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку поліція вилучила у молодика амфетамін
Наступна новина БК «Інвестор» пропонує велику затишну квартиру в ЖК «Юпітер»
Останні новини
Схожі новини