Від рук російських окупантів полягли ще двоє Захисників з Волині

Від рук російських окупантів полягли ще двоє Захисників з Волині

На війні з російськими окупантами загинули два воїни з Волині. Захищаючи Україну полягли Юрій Панічик з Костюхнівки, що на Маневиччині та Анатолій Левончук з села Хренів в Нововолинській громаді. 

Про загибель Юрія Панічика повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

«Ще в червні Юрій разом із товаришами на мотоциклах під синьо-жовтими стягами в останню дорогу супроводжував свого односельчанина Івана. У вересні сам став на захист Вітчизни. Трагічна звістка сьогодні вразила маму Лідію Дмитрівну, його синочка Артема, рідних, друзів, односельчан, нашу Маневиччину.  В жорстоких боях за незалежність держави смертю хоробрих Юрій загинув...Мамі, синові, рідним щирі співчуття»,– написав він. 

Сумна звістка цього ж дня прийшла й в Нововолинську громаду. Мер Нововолинська повідомив про загибель Захисника Анатолія Левончука, 1985 року народження, жетеля села Хренів. 

«Висловлюю щирі співчуття сім’ї та побратимам Героя. Вічна пам’ять.  Інформація щодо прибуття тіла та похорону буде згодом», – написав він. 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку одружився військовий, який втратив ноги на війні. ФОТО
Наступна новина По багатоповерхівці Дніпра росіяни вдарили «убивцею авіаносців» – Повітряні сили
Останні новини
Схожі новини