На Волині помер колишній голова медучилища

На Волині помер колишній голова медучилища

На Волині помер колишній директор Ковельського медичного училища, заступник головного лікаря Ковельської цетральної лікарні Григорій Макарчук.

Про це повідомляє «Волинська правда», з посиланням на Сергія Товкача.

Уродженець Ковельщини, пройшовши дорогами кривавої війни, вибрав собі нелегку долю спасителя людського життя – медика. Григорій Сильвестрович за шість десятиліть трудової діяльності пройшов шлях від завідувача фельдшерсько-акушерським пунктом, лікаря до високих посад знаного організатора охорони здоров’я Ковельщини: впродовж 18 років очолював Ковельське медичне училище, а згодом – майже десятиріччя трудився заступником головного лікаря Ковельської центральної районної лікарні.

За роки трудової діяльності Григорій Сильвестрович власноруч прийняв у життя сотні новонароджених дітей, навчив та благословив на медичний путь та долю не одну тисячу фельдшерів, акушерів та фармацевтів, повернув здоров’я тисячам вдячних пацієнтів… Після виходу на пенсію, відзначений бойовими та трудовими державними нагородами Григорій Сильвестрович Макарчук не полишав багатотисячного медичного колективу – впродовж більше чверті століття очолював ветеранську організацію лікувальних установ Ковеля.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку підприємцям, які торгують на Старому ринку, підвищили орендну плату. ВІДЕО
Наступна новина Лучани сортуватимуть сміття. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини