На Волині попрощались з Героєм Миколою Корнійчуком

На Волині попрощались з Героєм Миколою Корнійчуком
Фото Підгайцівської громади

Вчора, 31-го березня у Романові провели в останню путь захисника України, 24-річного воїна – Миколу Корнійчука.

Церемонію прощання священнослужителі здійснили на подвір’ї батьківської хати Героя у селі Ботин, - повідомили на сторінці у «Facebook» Підгайцівської територіальної громади.  

Жалобна процесія пройшла вулицями села Ботин до кладовища у Романові, де поховали бійця.

«Родина втратила сина, брата, опору та підтримку, а Україна - мужнього, відважного, молодого захисника, патріота, який рвався в бій і віддав своє життя за українців, за Батьківщину, за Мир й Незалежність рідної землі», - йдеться у повідомленні.

Фото зі сторінки Підгайцівської громади у Facebook

Микола Корнійчук народився 15 липня 1998 року в с. Романів Луцького району. Закінчив Романівську школу у 2016 році. Навчався у Технічному фаховому коледжі Луцького ЛНТУ,  де здобув спеціальність слюсаря-ремонтника. Працював трактористом в СТзОВ «Романів».

Він проживав з мамою та братом. 25 лютого 2022 року був призваний Луцьким районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки Волинської області та призначений на посаду старшого солдата кулеметного взводу механізованого батальйону.

Загинув 18 березня 2022 року в результаті ворожого ракетного обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту Незалежності України в районі населеного пункту Миколаїв.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Фотографії з чеченського архіву волинянки, яка брала інтерв'ю у Джохара Дудаєва. ЗГАДАТИ ВСЕ
Наступна новина Ностальгія за «совком». Показали як виглядає зсередини закарпатська резиденція Медведчука
Останні новини
Схожі новини