На Волині попрощались з загиблим військовим Сергієм Засадком

На Волині попрощались з загиблим військовим Сергієм Засадком
Загиблий Сергій Засадко. Фото Володимирської міської ради

На Волині попрощались з загиблим на Донеччині військовим Сергієм Засадком. Його поховали у селі Зимне. 

Про це повідомила Володимирська міська рада. 

Сьогодні, 22-го червня, попрощались з загиблим військовослужбовцем Сергієм Засадком. Його тіло привезли на Волинь після проведення ДНК-експертизи. 

«Сьогодні, 22 червня після кількамісячної ДНК-експертизи назавжди повернувся додому на свою малу Батьківщину Сергій Засадко.

Мешканці громади зустріли труну з тілом полеглого Героя навколішки, сформувавши «живий» ланцюг, який пролягав вулицями Луцькою та Зимнівською», – йдеться у повідомленні. 

З 37-річним військовим прощались у селі Зимне, де мешкають його батьки. На похорон прийшли сотні односельчан, а також друзі та побратими Сергія.

Труну з тілом Героя пронесли на руках через усе село до Зимненського монастиря, у храмі якого відбувся чин похорону.

«Останнім гучним гудком залізничного транспорту попрощались з колишнім колегою і працівники Рівненської філії «Львівської залізниці», коли кортеж з вантажем «200» перетинав залізничний переїзд на вулиці Луцькій», – додали у повідомленні.

Фото Володимирської міської ради

Сергій Засадко був водієм артилерійської батареї. Його мобілізували до війська у лютому цього року. Він сам вирушив до територіального центру комплектування та не чекав на повістку. 

Військовий загинув 28-го квітня в результаті артилерійського обстрілу на Донеччині. У бійця залишилась дружина та 8-річна донька.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У яких громадах на Волині дозволили ходити по ягоди та гриби. ПЕРЕЛІК
Наступна новина У Луцьку польський волонтер навчав медиків допомагати пораненим у бою
Останні новини
Схожі новини