На Волині попрощались з загиблим військовим та його батьком, який помер, зустрівши тіло Героя

На Волині попрощались з загиблим військовим та його батьком, який помер, зустрівши тіло Героя
Фото Маневицької селищної ради

У Маневичах поховали військового Ростислава Прокопчука. Він загинув 7-го березня цього року поблизу населеного пункту Макарів Київської області. Цього ж дня прощались і з батьком загиблого військового. Зустрівши тіло сина, у Костянтина Олєнченка не витримало та зупинилося серце.

Про це повідомила Маневицька селищна рада у Facebook. 

У храмі Святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії священнослужителі відслужили Панахиду за упокій душі українського воїна Ростислава і його батька.

«Військовослужбовця з усіма військовими почестями поховали на місцевому цвинтарі. Там же у глибокій пошані поховали і батька», – йдеться у повідомленні. 

З березня цього року Ростислав Прокопчук проходив службу у ЗСУ за контрактом, згодом воїн вважався зниклим безвісти. Пізніше стало відомо, що військовий загинув 7-го березня поблизу населеного пункту Макарів Київської області.

Зустрівши тіло сина, не витримало та зупинилося серце батька Костянтина Олєнченка.

 

Фото Маневицької селищної ради

Нагадаємо, 6-го липня, перебуваючи на бойовому чергуванні на прифронтовій базі батальйону УДА у Харкові, загинув волинянин Михайло Штик.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На околиці Рівного виявили конопляне поле площею 2 гектари
Наступна новина Через Волинську митницю в'їхало майже сто авто, які не встигли розмитнити до 1 липня
Останні новини
Схожі новини