На Волині попрощалися із загиблим Героєм Михайлом Мітурою

На Волині попрощалися із загиблим Героєм Михайлом Мітурою

23 липня мама, дружина, діти, родичі, друзі, односельчани, однокласники, бойові побратими зустріли 40-річного Мітуру Михайла Івановича та назавжди попрощалися з Героєм.

Михайло неодноразово був поранений, отримав нагороду від Президента України, загинув захищаючи нашу Батьківщину, за Україну від російського агресора, – повідомили на фейсбук-сторнці громади.

«У ці скорботні дні вся Мар'янівська селищна територіальна громада глибоко сумує та співчуває родині загиблого Героя. Прийміть щирі слова співчуття та подяки за те, що виховали патріота та справжнього Захисника України та нехай Господь Бог допомагає Вам перенести важкий біль втрати дорогої, рідної людини», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, солдат загинув 17 липня під час виконання бойового завдання, щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Новоселівське Луганської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Найстрашніше – це не бомби, а коли одна людина «здає» іншу», - переселенка, яка приїхала на Волинь
Наступна новина У Луцьку вантажівка влетіла на евакуатор
Останні новини
Схожі новини