На Волині попрощалися із загиблим Героєм Мар'яном Куцем

На Волині попрощалися із загиблим Героєм Мар'яном Куцем

16 травня велике горе об‘єднало всіх жителів Берестечківської громади, щоб провести в останню дорогу 40-річного Героя-військовослужбовця ЗСУ Куця Марʼяна Миколайовича.

Воїн загинув 11 червня під час виконання бойового завдання по захисту Батьківщини в районі населеного пункту Новоандріївка Пологівського району, Запорізької області, - йдеться на фейсбук-сторінці громади.

Кортеж із загиблим воїном зустріли живим коридором шани жителі громади, покладаючи квіти перед автомобілем з домовиною Героя. Прибувши останній раз на подвір’я до рідного дому, місцеві священнослужителі відслужили чин заупокійної літії. Після чого траурна процесія попрямувала до майдану Соборності м. Берестечко де відбулася громадська панахида.

До родини і близьких загиблого зі словами співчуття звернувся міський голова Ігор Грудзевич. У Свято-Троїцькому соборі м. Берестечко був відслужений чин похорону.

Поховали мужнього Героя на місцевому кладовищі, у мить прощання звучав Державний Гімн України та триразові залпи почесної варти.

«Спи спокійно, Солдате. Добра, світла пам’ять про тебе і вдячність за твій подвиг назавжди залишаться у наших серцях. Слава Україні! Героям Слава!», - йдеться у дописі. 



Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мобілізований волинянин кілька разів повертався з полігону додому: як його покарали
Наступна новина «Три рази я прощався з життям»: лучанин Максим Бутолін про запеклі бої на Сході
Останні новини
Схожі новини