На Волині попрощалися з бойовою медичкою, яка витягувала побратимів із поля бою. ФОТО

На Волині попрощалися з бойовою медичкою, яка витягувала побратимів із поля бою. ФОТО

Турійщина провела в останню путь бойову медикиню 14-ї ОМБр імені князя Романа Великого Олену Созонюк, яка загинула, мужньо рятуючи життя побратимів та посестер на Харківщині. Поховали Героїню в рідному селі Обенижі Ковельського району.

Про це пишуть «Волинські новини».

28-річна Олена загинула 3 вересня у боях із російським окупантом. У квітні 2015 року вона стала на захист України. За роки військової служби оволоділа кількома спеціальностями, зокрема медичною. Врятувала не одного українського воїна.


Щира патріотка, смілива та відважна, разом із побратимами йшла у найгарячіші місця бою. Турійщина втратила одну з найкращих доньок своєї землі. У зв’язку з цією сумною подією у громаді оголосили триденну жалобу.

«Ми разом служили з нашою сестричкою Альонкою. Це неймовірна жінка, кваліфікований медик. Вона була надзвичайно сміливою. Виносила побратимів з поля бою. Завдяки їй вдалося зберегти багато життів бійців. На жаль, свого не вберегла», – з сумом в очах каже Сергій, бойовий медик 14-ї ОМБ ім. Князя Романа Великого, побратим Олени.

«Протягом останніх трьох років ми дуже з нею зблизилися. Можна сказати, стали найкращими подругами. Вона приїжджала до мене. Я вмовляла її подумати, не йти на війну, бо ж донечка... А вона обіцяла, що неодмінно виживе», – гірко плаче однокласниця Олени Ірина. У 28-річної Героїні залишилася трирічна донечка.

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним Героїні…

Читайте також: Луцьк прощається з Героєм Віталієм Степанишеним


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі волонтери збирають на автівки для армії
Наступна новина Лучанин виборов «золото» на змаганнях з маунтенбайку у Швейцарії
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні