На Волині попрощалися з двома загиблими на війні Героями

На Волині попрощалися з двома загиблими на війні Героями

У Турійській громаді провели в останню путь Героїв Ярослава Кашубу та Олександра Лапчука. 

Про це повідомили у селищній раді Турійська.

Олександр Лапчук у мирному житті працював у лісомисливському господарстві, а Ярослав Кашуба – старостою. Війна змусила одягнути військовий стрій. Пліч-о-пліч односельчани і сусіди вісімдесят днів мужньо боронили рідну землю, разом із побратимами 14-ї окремої механізованої бригади імені Князя Романа Великого воювали на передових позиціях. Ярослав Кашуба – головний сержант механізованого взводу, а Олександр Лапчук був стрільцем та помічником гранатометника. Загинули чоловіки під час виконання бойового завдання на Запоріжжі.

Читати також: «Сєпари казали: «Дєд, здавайся!». Показуємо промову Ярослава Кашуби, який поліг за Україну

«У глибокій скорботі Турійщина зустріла своїх Героїв. Такого велелюддя Соловичі, мабуть, не бачили. В останню земну дорогу Українських Воїнів проводили з почестями і шаною. Слова молитви та звуки військового оркестру підносилися у блакить неба. Чин поховання у місцевому храмі здійснило духовенство Турійського благочиння. На плечах у військових востаннє вулицями рідного села тіла Ярослава та Олександра несли до місця їхнього земного спочинку. У скорботну мить прощання для наших земляків лунав Державний Гімн України та військовий салют», – повідомляють у селещній раді.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ринок праці на Волині: скільки переселенців шукають роботу
Наступна новина За незалежність України загинув волинянин Василь Ференці
Останні новини
Схожі новини