На Волині посилено охоронятимуть кордон. ВІДЕО

На Волині посилено охоронятимуть кордон. ВІДЕО

На Волині посилено охоронятимуть кордон. Близько ста офіцерів прикордонної служби вже вирушили на місця призначення. Відомо, що їх розприділять у межах Волинської, Закарпатської та Чернівецької областей. Найбільш загрозливими напрямками визначили Чопський, Чернівецький, Мукачівський прикордонні загони. І серед них − Луцький.

Причина, чому кордон посилюють новими кадрами − наближення новорічно-різдвяних свят. У Держприкордонслужбі кажуть, що саме в цей період фіксують різке підвищення кількості нелегалів.

Також напередодні нового року та Різдва частішають випадки, коли громадяни намагаються перетнути кордон із контрабандою − найчастіше, із цигарками та контрафактним алкоголем. Тож за рахунок збільшення кількості прикордонників на місцях сподіваються забезпечити контроль та викрити всіх порушників, які перетинають кордон незаконно.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 15 грудня
Наступна новина Президент Чехії Мілош Земан призначив новий уряд. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини