На Волині потонув 16-річний юнак: тіло шукають вже дві доби

На Волині потонув 16-річний юнак: тіло шукають вже дві доби

У Ковельському районі потонув 16-річний юнак. Трагедія сталася в суботу, 17 лютого, в селі Угли Ковельського району близько 17 години вечора, – пише про Ковель

Саме тоді обидва рідних брати прогулювалися вздовж берега річки Стохід. Один зі них – 2002 року народження, вирішив податися на кригу водойми. Тоді лід був надто тонкий і хлопець за мить опинився у холодній воді, а потім і зовсім зник з поля зору старшого брата.

Про це повідомили на апаратній нараді при голові Ковельської райдержадміністрації Віктору Козаку

Про те, що в селі сталася біда, Велицький сільський голова Віктор Ковальчук негайно повідомив Державну пожежно-рятувальну службу. За викликом прибули працівники  водолазно-рятувального відділення міста  Луцьк, рятувальники Ковельського міськрайонного відділу УДСНС України у Волинській області та фахівці інших відповідних служб. 

Ще й до сьогодні зниклого хлопця не знайшли, тому пошуки школяра не припиняються ні на мить.    

Віктор Козак закликав освітян провести в навчальних закладах бесіди зі школярами щодо заходів безпеки на водоймах у зимову пору року, а батьків – приділити своїм дітям необхідну увагу. Також він попросив рятувальників сповістити рибалок про підступність нинішнього тонкого льоду, щоб ті не ризикували власним життям.

Нагадаємо, 27 січня у Стиру втопився 12-річний хлопчик. Тіло школяра знайшли за 700-800 метрів від місця трагедії. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Володимир-волинські школярі вийшли на навчання
Наступна новина Tesla Roadster Ілона Маска може зіткнутися з Землею
Останні новини
Схожі новини