Волинь: хроніка пригод понеділка, 25 лютого. ФОТО

Волинь: хроніка пригод понеділка, 25 лютого. ФОТО

На Волині на залізничному переїзді в селі Дерно Ківерцівського району вантажний поїзд протаранив автомашину.

За кермом автомобіля «ЗАЗ 11028» був 65-річний житель Рожищенського району. 

Він виїхав на залізничну колію під заборонений сигнал. Водій та троє пасажирів автівки отримали тілесні ушкодження. Одного із них, 39-річного жителя Рожищенського району, госпіталізували у відділення реанімації.

Аварія на залізниці, 25 лютого 2019

        *         *         *

У травмпункт Луцької міської клінічної лікарні протягом вихідних звернулося 82 травмованих, з них - 19 з переломами. Три пацієнти були у стані сильного алкогольного сп’яніння, 4-х покусали тварини.

​​​​​​​        *         *         *

У селі Судче на Любешівщині в одинокої жінки з двома дітьми згоріла хата. Тетяна Оніщук з хлопчиками 6 і 14 років залишилася на вулиці без одягу, речей домашнього побуту, меблів, постільної білизни. Мешкають у сусідів. Тетяна не працює, доглядає за сином з інвалідністю. Жінка просить допомогти усім, чим хто може. Її номер телефону – 0983243965.

​​​​​​​        *         *         *

У Турійському районі влаштували облаву на вовків, під час якої знищили двох з них. Селяни нарікають на сезонне нашестя вовків, від чого потерпає і лісова живність, і господарства селян, що живуть поблизу лісу. Хижак здатен на рік знищити до 75-85% приплоду оленя, козулі, дикої свині, зайця.

​​​​​​​        *         *         *

На залізничному вокзалі у Чернівцях знайшли чоловіка, якого розшукували в Луцьку. Він сидів на вокзалі і «виглядав схвильовано та розгублено». Виявилося, він вважається безвісти зниклим. Оголошений таким ще 20 лютого 2019 року Луцьким міськвідділом поліції.

Чоловік запевнив, що «перебуває в Чернівцях за власним бажанням». Поліцейські повідомили про це матір зниклого, яка не знала, де її син, тому звернулася до поліції. «Проти громадянина не вчинялися ніякі протиправні дії зі сторони інших осіб та допомоги поліції він не потребує», - запевнили правоохоронці.

​​​​​​​        *         *         *

У Нововолинську оштрафували чоловіка, який нетверезим на авто протаранив електроопору на автозаправці. Суд вирішив оштрафувати його на 10200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік.

​​​​​​​        *         *         *

У річці Стир досі шукають тіло 80-річного лучанина-моржувальника, який потонув ще у четвер, 31 січня у Центральному парку. Рятувальники припускають, що тіло чоловіка могло примерзнути до криги і піти разом з нею вниз за течією. Рятувальники пройшли річку і берег від місця, де трапився інцидент, до села Рокині. Кажуть, шукатимуть загиблого, доки не знайдуть.

​​​​​​​        *         *         *

На Волині впродовж минулих вихідних вісім разів у поліцію повідомляли про зникнення дітей, - повідомила начальниця сектору превенції ювенальної поліції Волині Інна Остапович. Завдяки оперативному реагуванню інспекторів ювенальної превенції усіх дітей розшукали упродовж доби.

​​​​​​​        *         *         *

У Луцьку патрульні затримали авто з підробленими документами. Увечері неділі екіпаж патрульної поліції на Ковельській зупинив автомобіль Daewoo Lanos під керуванням 37-річного чоловіка. Перевіряючи документи і авто, виявили невідповідність номеру кузова з номером, внесеним у базу.

​​​​​​​        *         *         *

У Шацьку, в центрі селища невідомі порізали рекламний банер. Вандали пошматували та зірвали з дошки полотно з рекламою. Крім того, перекинули вказівний знак аптеки, розташованої поблизу.

​​​​​​​        *         *         *

У селі Нова Руда Маневицького району згоріла дерев’яна хата. У вогні загинув господар дому – його тіло знайшли під час гасіння. За попередніми даними, до пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

​​​​​​​        *         *         *

У Ковелі жінка з двома дорослими дітьми отруїлися чадним газом. Трагедія сталася в суботу, 23 лютого. Постраждали мати та дві доньки. Жінка, якій 49 років, перебуває в реанімації, а двоє її дітей 20-ти і 25 років отримують медичну допомогу у відділенні терапії.

​​​​​​​        *         *         *​​​​​​​

У Горохові 38-річний місцевий мешканець напився горілки до коми. Лежачого без тями чоловіка серед білого дня знайшли в міському парку. Його доправили у районну лікарню. Горохівські лікарі вивели чоловіка з коми.

  *         *         *

25 лютого вранці у селищі Голоби вантажівка «Рено» врізалася у маршрутку «Мерседес», що рухалася у попутному напрямку попереду. Водій «Рено» - громадянин Білорусі. Водій маршрутки загальмував, а водій вантажівки – не встиг, адже був надто близько, та ще й мав доволі важку і велику машину. Відбулося зіткнення. «Мерседес» викинуло на зустрічну смугу руху і він злетів у кювет. Потерпілих, слава Богу, нема.


 

Підготовлено за повідомленнями Патрульної поліції Волині, ГУНП Волині, прес-служби обласного управління ДСНС, а також видань Волинь24, Волинські новини, Район.in.ua, БУГ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відзначили 148-му річницю з Дня народження Лесі Українки. ВІДЕО
Наступна новина Незаконна агітація та підкуп виборців, - з якими порушеннями готуються до виборів на Волині
Останні новини
Схожі новини