На Волині працедавці сплатили майже 3 мільярди гривень єдиного внеску на соцстрахування

На Волині працедавці сплатили майже 3 мільярди гривень єдиного внеску на соцстрахування
Джерело фото: Народна Правда

Протягом 9 місяців 2018 року на Волині сплатили 2 мільярди 996 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Таким чином, у поточному році на соціальні потреби держави волинські страхувальники спрямували майже на 682 мільйони гривень більше єдиного внеску проти аналогічного періоду торік, інформує прес-служба ГУ ДФС у Волинській області. 

«Враховуючи виняткову важливість фінансування соціальних програм, питання легальної оплати праці перебуває під постійним контролем фахівців територіальних органів ДФС у Волинській області. Плюс 29 відсотків надходжень єдиного внеску до минулорічних показників переконує в ефективності заходів з детінізації ринку праці. Тож просимо працедавців не ігнорувати права своїх працівників на гідні умови та оплату праці», - розповіла начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Фахівці ДФС закликають працедавців дотримуватись законодавства та офіційно оформлювати своїх працівників. 

«Нелегальне робоче місце, на яке погоджується ще чимало громадян, - це втрата соціальних виплат, майбутнього пенсійного забезпечення та труднощі з отриманням субсидій на оплату комунальних послуг. Тому кожному, хто перебуває у статусі трудового нелегала, та має намір надалі працювати з порушенням законодавчих вимог, спочатку варто порахувати всі реальні фінансові втрати. Суспільна думка дедалі активніше схиляється до того, що відповідальним та сумлінним платником податків бути вигідно», -  підсумувала Світлана Савчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Небувала знижка на квартиру в «Юпітері»: мінус 1000 на кожному квадраті!
Наступна новина У Луцьку через аварію - «тягучка». ФОТО
Останні новини
Схожі новини