На Волині працівник суду попався на 1,5 тисячі доларів хабара

На Волині працівник суду попався на 1,5 тисячі доларів хабара
фото ілюстративне, джерело: www.s.0352.ua

Працівник Любомльського районного суду обіцяв «вирішити питання» за 1500 доларів хабара.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

Так, у квітні 2018 року працівник суду при спілкуванні з чоловіком повідомив, що за винагороду 1500 доларів США зможе «вирішити питання» зі своїм колегою-суддею про ухвалення рішення щодо не застосування конфіскації автомобіля під час розгляду протоколу про порушення митних правил.

Удень 20 квітня 2017 року, зустрівшись із цим чоловіком та власником авто, якому загрожувала конфіскація, спритник сказав їм лишити «винагороду» за свої послуги на передньому сидінні автомобіля BMW, за кермом якого перебував його спільник.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні про одержання неправомірної вигоди секретарем судового засідання Любомльського районного нині направили до суду. Його обвинувачують у кримінальному правопорушенні, передбаченому ч. 2 ст. 369-2 КК України. Його спільника обвинувачують у пособництві в отриманні ним неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 369-2 КК України).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкриють новий готель
Наступна новина Шахрайство на Світязі: чоловік заплатив завдаток за житло, проте орендодавець зник
Останні новини
Схожі новини