На Волині працює телефонна лінія для розшуку безвісти зниклих

На Волині працює телефонна лінія для розшуку безвісти зниклих

У поліції Волині працює телефонна лінія для громадян, які розшукують безвісти зниклих родичів.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Подати звернення про зникнення безвісти чи викрадення громадян на тимчасово окупованих територіях можна за телефонами:  068-337-41-30, (0332) 74-20-55 та (0332) 74-20-58

Також за цими номерами можна отримати необхідні консультації. У поліції Волині діє робоча група з прийому звернень про безвісне зникнення та викрадення громадян під  час збройної агресії проти України. Поліцейські групи постійно комунікують з людьми, надають необхідну допомогу та нагадують розроблений алгоритм дій з питань зникнення безвісти, загибелі, позбавлення свободи або захоплення як військовополонених військовослужбовців та представників інших воєнізованих формувань.

Отже, громадянам необхідно:

  •  звернутися до територіального підрозділу  поліції за місцем  постійного  чи  тимчасово проживання, або зателефонувати 102;
  • надати слідчим всю інформацію про зниклу особу,  якою володієте;
  • не вчиняти самостійних дій,  зокрема без дозволу слідчого не розміщувати в соціальних мережах фотографій безвісти зниклих (особливо це стосується тих, хто служить в ЗСУ, НПУ, СБУ тощо; адже якщо особа перебуває в полоні – це може загрожувати її безпеці). 

Також можна звернутися із заявою про розшук особи, зниклої безвісти, до найближчого територіального органу Національної поліції України, зателефонувати на 102 (цілодобово) або на телефон гарячої лінії (0894) 200-18-67.

Читайте також: Україна вже повернула 541 загиблого захисника


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині формують спроможну мережу лікарень
Наступна новина У Шацькій громаді втопився молодий хлопець
Останні новини
Схожі новини