На Волині прикордонники затримали мікроавтобус, «набитий» 3 тоннами телячих тушок

На Волині прикордонники затримали мікроавтобус, «набитий» 3 тоннами телячих тушок
Джерело фото: Держприкордонслужба

На Волині неподалік від міста Ковель працівники оперативних підрозділів Північного регіонального управління Держприкордонслужби виявили мікроавтобус, який перевозив 3 тонни телячих тушок.

Під час проведення огляду вантажного відсіку мікроавтобуса виявили телячі туші глибокої заморозки загальною вагою близько 3300 кг, повідомила прес-служба Держприкордонслужби.

Товар громадянин України перевозив без будь-яких товаросупровідних документів та транспортувався з порушенням встановлених ветеринарних норм. Попередньо встановлено, що м'ясо було підготовлене для подальшого незаконного переміщення через державний кордон до Білорусі.

Транспортний засіб «Мерседес-Спрінтер» разом з товаром вилучили. До Нацполіції направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 227 ККУ «Випуск або реалізація недоброякісної продукції».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Двом нічним клубам у Луцьку дозволили працювати до ранку
Наступна новина Як волинянам використати зекономлену субсидію
Останні новини
Схожі новини