На Волині ПриватБанк та поліція затримали банкоматних крадіїв

На Волині ПриватБанк та поліція затримали банкоматних крадіїв

10 лютого вночі під час проведення спільної спецоперації Управління карного розшуку ГУНП у Волинській області, слідчих, працівників прокуратури та служби безпеки ПриватБанку, була затримана група злочинців, які намагалися здійснити крадіжку грошових коштів з банкомату в Ківерцівському районі Волинської області.

Як повідомили у службі безпеки банку, групу банкоматних крадіїв, яка за попередніми даними, причетна до аналогічних злочинів у Рівненській області, вдалося затримати завдяки чіткій взаємодії банку та правоохоронців та залученню сучасних технологій швидкого реагування.

Так, після отримання сигналу з системи онлайн спостереження за безпекою банкоматної мережі, злодії були затримані спецпідрозділом поліції “КОРД” на гарячому, при спробі розрізати сейфову частину банкомату, розташованого у приміщенні сільського магазину.

Наразі вирішуються питання про оголошення підозр затриманим та обрання запобіжних заходів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан просять упізнати шахрая, який відібрав 20 тисяч гривень у жінки на візку. ФОТО
Наступна новина Волинська борчиня привезла додому «бронзу» з міжнародних змагань у Мінську. ФОТО
Останні новини
Схожі новини