На Волині продовжують працювати над перспективним планом без «білих плям»

На Волині продовжують працювати над перспективним планом без «білих плям»
джерело фото: ar.volyn.ua

У Волинському Центрі розвитку місцевого самоврядування відбулася виїздна робоча нарада під головуванням заступника голови Волинської обласної державної адміністрації Сергія Кошарука. 

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Також участь у нараді взяла начальник відділу регіональної політики управління містобудування та архітектури Волинської  обласної державної адміністрації Ірина Лебедюк, директор Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Анатолій Матвіюк, радники Волинського ЦРМС Оксана Урбан, Катерина Степчук, Анатолій Матвіюк та Олена Кузьмич. 

Під час наради розглянули інформацію про те, документи яких ОТГ вже подані до ЦВК та де потрібно попрацювати над закриттям «білих плям». 

Також експерти обговорили детальніше кожний район Волинської області та ситуацію у них із створення нових об’єднанних територіальних громад та доєднання до вже існуючих. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «ВМБ нерухомість» вітає з Днем народження директора «Волинського Агентства Нерухомості»
Наступна новина Двом лучанкам вручили ключі від помешкань. ФОТО
Останні новини
Схожі новини