Дощ, мокрий сніг, ожеледиця: на Волині прогнозують погіршення погоди

Дощ, мокрий сніг, ожеледиця: на Волині прогнозують погіршення погоди

У найближчі вихідні у Волинській області прогнозують погіршення погодних умов: мокрий сніг, дощ і ожеледицю.

Про це розповіла синоптик Волинського обласного центру з гідрометеорології Світлана Дриганюк, повідомляє ІА Волинські новини. 

«У зв’язку з виходом циклону з Балкан очікуємо на незначне погіршення погодних умов. У вихідні дні будемо спостерігати опади, у суботу (10 грудня) вночі – навіть значні опади. Це мокрий сніг та дощ. Удень – помірні опади (дощ і мокрий сніг). У неділю (11 грудня) також будуть помірні опади: і дощ, і мокрий сніг», – зазначила синоптик. 

Очікується налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах буде ожеледиця. На тротуарах також буде слизько.

Вітер переважатиме північного та північно-східного напрямків (7-12 метрів за секунду). У неділю вдень в окремих населених пунктах області можливі пориви вітру 15-20 метрів за секунду.

Вночі температура триматиметься близько нуля, а вдень сягатиме 1-4° тепла», – прокоментувала вона.

Також через прогнозовану ожеледицю на дорогах і значні опади мокрого снігу та дощу синоптики попереджають про перший (жовтий) рівень небезпечності.

Із понеділка-вівторка (12-13 грудня) волинянам варто очікувати зниження температурних показників. У ці дні прогнозують часом сніг і мокрий сніг. Вітер переважатиме західного та південно-західного напрямків (5-12 метрів за секунду). У понеділок температура становитиме від 0-5° морозу вночі до 3° тепла вдень. У неділю – від 2-7° морозу вночі до 0-5° морозу вдень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми б і до ядерної війни пристосувалися». Переселенець зі Слов’янська готує волинську шаурму


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У місті на Волині цьогоріч не буде святкової ялинки
Наступна новина Громада на Волині купила квадрокоптер для ЗСУ
Останні новини
Схожі новини