На Волині провели в останню дорогу Героя Юрія Шевчика. ФОТО

На Волині провели в останню дорогу Героя Юрія Шевчика. ФОТО

Сьогодні 23 січня на Волині попрощалися з ковельчанином Юрієм Шевчиком.

Про це повідомив міський голова Ковеля Ігор Чайка. 

Лише на новий рік, 31 грудня, йому минуло 43 роки. А вже 15 січня цього року його не стало.

Юрій Шевчик, стрілець взводу охорони однієї з військових частин, загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Кліщіївка Донецької області.

Юрія запам'ятали, як хорошого учня, який навчався в ковельських школах №11 та №13, гарного студента юридичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки, людину, як мала золоті руки – Юра працював на підприємствах з виготовлення меблів, був вправним столяром. А також вміло ремонтував автомобілі.

Через чотири дні після повномасштабного вторгнення росії, 28 лютого, Юрій отримав повістку до війська. Він пішов воювати.

«Колеги його цінували за совісність і виконавські якості. Друзі — за вміння підтримати і вірність. Військове командування — за золоті руки й відданість військовій присязі. Побратими і командир взводу, в якому служив Юрій, приїхали сьогодні провести востаннє воїна. Вони і досі не можуть повірити у цю важку втрату. Непересічна ситуація, коли нова у військовій справі людина користувалась авторитетом серед колег та керівництва. Юрій мав величезну мотивацію вдосконалюватися, бо захищав свою родину: тата, маму, сестру. Він захищав кожного з нас. Всю нашу країну. У глибокій шані схиляємося перед Героєм», – написав мер.

Перший висловлює щирі співчуття родині Героя. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Увосьме засудили волинянина, який з необережності вбив чоловіка на ринку в Луцьку
Наступна новина На війні загинув волинянин Олег Гонтар
Останні новини
Схожі новини