На Волині провели в останню путь загиблого на Донбасі Андрія Шинкарука

На Волині провели в останню путь загиблого на Донбасі Андрія Шинкарука
Фото «Кордон»

У четвер, 23 квітня, на Любомльщині поховали військовослужбовця 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового походу лейтенанта Андрія Шинкарука, який загинув 20 квітня на Донбасі внаслідок ворожих обстрілів.

Уночі автомобіль з тілом офіцера зустрічали жителі міста зі свічками і навколішках, пише «Кордон».

Провести бійця в останню путь вийшло чимало людей. Відспівали воїна у храмі Архистратига Михаїла у Любомлі. Опісля біля пам’ятної стели «Герої не вмирають» відбулася церемонія прощання.

Довідка: Андрій Шинкарук народився 16 липня 1991 року в Любомлі Волинської області. На війні – з 2014 року, захищати Україну починав у складі 1-го ОМПБ «Волинь». Улітку 2019 року Андрій Шинкарук закінчив Національну академію сухопутних військ імені Петра Сагайдачного за спеціалізацією «Управління діями підрозділів механізованих військ».Після випуску молодий офіцер служив у складі 28-ї ОМБр на посаді командира механізованого взводу – з червня 2019 року. Полеглому воїнові було 28 років. Він не встиг створити сім’ю.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 93% українців інфікувались коронавірусом на території країни, - ЦГЗ
Наступна новина Погуляйко запевнив, що ситуація з коронавірусом на Волині контрольована
Останні новини
Схожі новини