На Волині п'яний водій без прав вчинив ДТП. ФОТО

На Волині п'яний водій без прав вчинив ДТП. ФОТО

У Ковелі, ймовірно, нетверезий керманич наїхав на дорожнє огородження.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині. 

У понеділок, 9 жовтня, близько 22-ї години ковельські патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вулиць Незалежності, Володимирської та Сагайдачного. Прибувши на місце, інспектори встановили, що водій Volkswagen не був уважним, не слідкував за дорожньою обстановкою та її зміною, не вибрав безпечної швидкості руху і не впорався з керуванням. Саме через ці причини він і здійснив наїзд на дорожнє огородження.

Транспортний засіб зазнав механічних пошкоджень, а на проїзну частину почали витікати паливно-мастильні матеріали. Тож, для ліквідації наслідків ДТП на місце поліцейські викликали працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Коли ж патрульні почали спілкуватися з водієм, то виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, але проходити освідування у встановленому законом порядку він відмовився. Крім того, з’ясувалося, що громадянин не має права керування цим транспортним засобом.

На чоловіка охоронці порядку склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП та інші адмінматеріали, згідно з вчиненими правопорушеннями.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розшукують 18-річного волинянина, який поїхав у Польщу і зник
Наступна новина На Волині розшукують 59–річного чоловіка, який має психічні розлади. ФОТО
Останні новини
Схожі новини