На Волині п’яний водій на смерть збив жінку і втік з місця події. ФОТО

На Волині п’яний водій на смерть збив жінку і втік з місця події. ФОТО

Поліцейські оперативно встановили водія-порушника, який на смерть збив жінку та втік з місця події. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу. 

Як повідомили в пресслужбі поліції Волині, аварія трапилась 19 січня, близько 18 години, у селищі Шацьк.

Невідомий водій наїхав на велосипедистку та залишив місце пригоди. Жінка від отриманих травм померла у кареті швидкої. Її особу встановили – це 58-річна місцева мешканка.   

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Поліцейські вилучили велосипед з механічними пошкодженнями та деталі транспортного засобу, на якому було скоєно ДТП. Ретельно зібрані речові докази й допомогли у встановленні водія-порушника. 

Спочатку правоохоронці з’ясували, що авто було двох кольорів, а згодом - місцеві вказали на особу, яка мала такий транспортний засіб. 

Через три години водія автівки, 35-річного шаччанина, знайшли і затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він був за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Триває слідство.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сьогодні у волинське село привезуть загиблого Героя Григорія Балюка
Наступна новина Президента просять присвоїти звання Героя України загиблому воїну з Волині
Останні новини
Схожі новини