На Волині п'яний водій тицяв поліцейським гроші

На Волині п'яний водій тицяв поліцейським гроші
Джерело фото: ВЛАСНО.info

У Нововолинську затримали п’яного водія, який пропонув хабар правоохоронцям.

12 листопада поліцейські сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль під керуванням 38-річного місцевого мешканця, – пише прес-служба ГУ НП Волинської області. 

У ході перевірки документів з’ясувалось, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Під час складання адміністративного протоколу за порушення вимог ст.130 КУпАП нетверезий водій надавав поліцейським грошову винагороду у розмірі 725 грн за не притягнення його до відповідальності за правопорушення.

Поліцейські на місце події викликали слідчо-оперативну групу та зафіксували факт надання неправомірної вигоди. Гроші вилучили.

На правопорушника за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння склали адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП. За фактом пропозиції неправомірної вигоди службовій особі слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі від двох до чотирьох років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ще кілька секунд - і пішов би на дно», - рятівники дідуся, який у Луцьку стрибнув з мосту
Наступна новина Клініку пластичного хірурга з Волині Валіхновського визнали кращою в Україні
Останні новини
Схожі новини