Під Луцьком почався ремонт міжнародної траси. Рух обмежено

Під Луцьком почався ремонт міжнародної траси. Рух обмежено
Фото ілюстративне

На автодорозі М-19 Доманово (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест), що пролягає в населених пунктах Озерце та Прилуцьке, розпочався поточний ремонт.

Під час проведення ремонтних робіт проїзд транспорту цією ділянкою автошляху М-19 буде частково обмежуватись і здійснюватиметься в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області у фейсбуці.

«На автодорозі М-19 Доманово (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест), а саме на ділянці км 147+050 – км 153+750, що пролягає населеними пунктами Озерце та Прилуцьке, розпочався поточний середній ремонт.

Служба автомобільних доріг у Волинській області просить користувачів доріг з розумінням ставитись до тимчасових незручностей, що виникають у місцях проведення дорожніх робіт, та закликає неухильно дотримуватись вимог тимчасових схем організації дорожнього руху на ділянках ремонтних робіт, бути максимально уважними та обережними», – йдеться у повідомленні.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Не пережив карантину. У центрі Луцька закрився паб
Наступна новина У Луцьку - новий головний комунальник
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні