На Волині рідним загиблих військовослужбовців 14 бригади вручили їх посмертні нагороди. ФОТО

На Волині рідним загиблих військовослужбовців 14 бригади вручили їх посмертні нагороди. ФОТО

У Ковелі вручили відзнаки «Князівський хрест Героя «Навіки в строю» рідним та близьким загиблих військовослужбовців 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Вручення нагород відбулося вчора, 12 березня, в Палаці учнівської молоді, повідомив у фейсбуці міський голова Ігор Чайка

«Зворушлива і водночас болісна подія зібрала, на жаль, повний зал людей – жителів Ковельського району, які прийшли отримати посмертні військові відзнаки своїх близьких. Батьки, матері, сестри і брати, дружини, діти зі сльозами піднімалися на сцену», – йдеться у дописі мера. 

Серед загиблих бійців 14 ОМБР – 12 Захисників із Ковельської територіальної громади. Ціною власного життя вони виконали бойові завдання та зупинили наступ ворога. Завдяки їхній сміливості, їхньому подвигу ми живемо на своїй рідній землі.

«Пам’ятаємо і шануємо кожного Героя, який поліг у страшній війні з російським агресором. Ковельська громада та Ковельська міська рада завжди підтримуватимуть їхні сім’ї, адже подвиг українських бійців неоціненний. Слава Героям!» – зазначив Чайка. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку зросте вартість оренди торгових точок на ринках
Наступна новина На Волині спіймали водія з наркотиками. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні