На Волині розшукують чоловіка, який побив 10-річну дитину

На Волині розшукують чоловіка, який побив 10-річну дитину
Фото ілюстративне

На Волині у Рожищенському районі чоловік побив 10-річного хлопчика. Наразі встановлюються причини конфлікту, опитують свідків та розшукують чоловіка.

За словами заступника начальника Рожищенського відділення поліції Андрія Пугача інцидент трапився 15 лютого в обідній час. Наразі є дані про одного чоловіка, з яким у дитини виник конфлікт, – повідомляє ІА Волинські Новини.

«Хлопчик 2008 року народження йшов з собакою в магазин. У дитини з чоловіком виник конфлік. Останній наніс тілесні ушкодження хлопчику. Мама написала заяву по факту отримання тілесних ушкоджень щодо встановлення особи і притягнення до адміністративної відповідальності», – каже Андрій Пугач.

З його слів, жінка відмовилася від проходження сином експертизи.

«Наразі встановлюються причини, опитують свідків, розшукують чоловіка», – каже заступник начальника Рожищенського відділення поліції і наголошує: про спробу викрадення дитини не йдеться.

Тим часом, начальник сектору ювенальної превенції ГУНП Волині Інна Остапович, матеріали щодо справи знаходяться на розгляді у інспектора ювенальної превенції. Батьки відмовилися від написання заяви про відкриття кримінального провадження.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Цуманській пущі» зацвіли перші підсніжники. ФОТО
Наступна новина За тиждень до нової церкви приєднались 15 парафій, – Волинська єпархія ПЦУ
Останні новини
Схожі новини