На Волині рятувальники допомогли 11-річним хлопцям, які застрягли на кризі

На Волині рятувальники допомогли 11-річним хлопцям, які застрягли на кризі

Рятувальники міста Нововолинська,  що у Волинській області, сьогодні, 2 грудня, врятували двох дітей, які перебували на льоду

Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Волині, передає "Еспресо.Захід". 

Сьогодні, 2 грудня, ввечері до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в селі Гряди Володимирського району на місцевій водоймі перебувають двоє дітей та кличуть на допомогу. 

"Рятувальники у спеціальних костюмах та за допомогою обладнання дістались до дітей і безпечно доправили їх на берег, де передали медикам. Після огляду їх забрали батьки. Потерпілими виявились місцеві хлопчаки, обоє 2012 р.н", – йдеться у дописі. 

Згодом з'ясували, що діти вийшли на кригу та дійшли до середини, там один з хлопчиків провалився у воду. Друг допоміг йому вибратися з води, й вони попрямували назад до берега. Проте крига під ними почала тріщати й ламатися, тож діти повернулися назад до середини ставу, де був міцніший лід, і почали кликати на допомогу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через коротке замикання на Камінь-Каширщині горів будинок
Наступна новина Волинян закликали у неділю залишитися вдома
Останні новини
Схожі новини