На Волині рятувальники сьомий день поспіль розшукують зниклу студентку

На Волині рятувальники сьомий день поспіль розшукують зниклу студентку

Сьомий день тривають пошуки зниклої 17-річної студентки. Рятувальники разом з військовими, поліціянтами і місцевими жителями продовжують оглядати всі можливі території у Камінь-Каширському районі

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

"Сьогодні у Камінь-Каширському районі тривали пошуки зниклої дівчини. Рятувальники разом з військовими, поліціянтами і місцевими жителями оглядали території лісових насаджень, заболочену місцевість і чагарники. Станом на 17:00 23 лютого пошукові роботи не дали результату. Завтра роботи продовжать", - йдеться у повідомленні.

Щодня до пошуків залучають 250-300 людей - поліцейські, рятувальники, військові, прикордонники, лісівники та громадськість, повідомляють у поліції Волинської області. 

Також працюють спеціалісти з сучасними квадрокоптерами та кінологи зі службовими собаками.

Станом на 22 лютого обстежили 15 кілометрів лісу та болотистої місцевості, щодня територія пошуків збільшується. Нині обстежується акваторія річки Стохід із застосуванням ехолотів та підводних відеокамер, уточнили правоохоронці.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув військовий з Рожища Олександр Ханов
Наступна новина На війні загинув Герой з Волині Михайло Рубан
Останні новини
Схожі новини