На Волині рятувальники за добу ліквідували 4 пожежі та відбуксирували 2 автівки

На Волині рятувальники за добу ліквідували 4 пожежі та відбуксирували 2 автівки

Протягом минулої доби рятувальники Волині ліквідували 4 пожежі та здійснили 2 виїзди для буксирування авто. 

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Волині.

12 січня о 19:54 вогнеборці 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Любешів приборкали займання житлового будинку в селищі Любешів Камінь-Каширського району. На жаль, на місці пожежі виявлено тіло людини.

Імовірна причина пожежі — необережність під час куріння власником будинку (загиблий).

12 січня протягом дня волинські рятувальники ліквідували пожежі 3-х господарських споруд. Роботи проводилися у Луцькому, Камін-Каширському та Ковельському районах.

Черговий підрозділ 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Горохів за допомогою буксирувального троса відтягли вантажний автомобіль з приїжджої частини дороги та відновили рух інших авто. У зв’язку з погодними умовами водій авто не справився з керуванням та вантажівка повністю перекрила проїжджу частину дороги.

Рятувальники 12-ї ДПРЧ міста Любешів за допомогою троса витягли легковий автомобіль з кювету поблизу села В’язівне Камінь-Каширського району. Водій авто прямував до лікарні та не справився з керуванням, у результаті чого автівку знесло з дороги в кювет.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Працьовита і щира людина, чудовий батько сина й донечки», - спогади про загиблого Героя з Волині
Наступна новина На війні загинув 35-річний воїн з Волині Віталій Мельник 
Останні новини
Схожі новини