На Волині шахрайка за нібито працевлаштування в Польщі брала у клієнтів по 2000 гривень

На Волині шахрайка за нібито працевлаштування в Польщі брала у клієнтів по 2000 гривень

18 січня до Володимир-Волинського відділу поліції звернулося троє громадян міста та району, які свого часу повірили одній особі жіночої статі та за її обіцянки працевлаштувати їх у Польщі втратили кошти, –пише Володимир.Медіа

Перша заява надійшла від 25-річного Івана жителя села Хрипаличі, котрий ще 10 грудня 2015 року за запевнення спритної жіночки влаштувати його на роботу заплатив 2000 гривень.

Другу заяву подав до поліції 22-річний володимирчанин, котрий потрапив у таку ж саму ситуацію тільки ще у квітні 2015 року. І третя за цей день заява надійшла від 21-річного жителя Володимира-Волинського, якого ошукала та ж особа на 2000 гривень у березні 2016 року.

Про те, що усіх трьох обдурила одна і та ж жінка, поки що виясняють правоохоронці. Залишається лише фактом те, що потерпілі й досі чекають обіцяної роботи у Польщі. А все тому, що повелися на солодкі багатообіцяючі розповіді спритної шахрайки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині видаватимуть премії за кращі бізнес-проекти
Наступна новина На Волині за службову недбалість працівниці митниці «дали» 3 роки
Останні новини
Схожі новини